1. VARSTA SOFERULUI
Varsta minima a clientului trebuie sa fie de 22 ani.

2.PERMISUL DE CONDUCERE AL SOFERULUI
Soferul trebuie sa detina un permis national valid emis cu cel putin un an inaintea datei de inchiriere. Persoana care doreste sa conduca autoturismul inchiriat trebuie sa prezinte reprezentantului companiei carnetul de conducere valabil.

3.PASAPORTUL / CARTEA DE IDENTITATE
Pentru inchirierea de masini este absolut obligatorie prezentarea unei Carti de Identitate valide (C.I.) pentru cetateni romani si UE, iar pentru cetateni straini Pasaportul.

4.PLATA
Clientul are obligatia ca pentru autovehiculul pus la dispozitie de catre companie, sa plateasca o chirie echivalenta Ón lei la cursul de schimb al BNR din ziua efectuarii platii.Contravaloarea inchirierii autoturimelor si a minivan-urilor se poate face cash, virament bancar sau card bancar Visa sau MasterCard fara alte taxe suplimentare.

5.PERIOADA DE INCHIRIERE
Perioada minima de inchiriere este de 24 ore.

6.TRECEREA FRONTIEREI
Autoturismele inchiriate nu pot parasi teritoriul Romaniei.

7.GARANTIE
Garantia pentru inchirierea autoturismelor este de 150-500 Euro. Garantia va fi inapoiata clientului cand vehiculul inchiriat este inapoiat in conditie generala buna, fara defecte, impreuna cu toate documentele si cheile. Garantia poate fi lasata cash sau suma corespunzatoare poate fi blocata pe un card bancar Visa sau MasterCard.

8.LIVRAREA SI RETURNAREA AUTOTURISMULUI
Vehiculele vor fi livrate si/sau returnate cu rezervorul de combustibil plin. Orice fluctuatie a indicatorului de nivel de pe bord va fi taxata cu 1/2 din rezervor sau rezervorul plin (la pretul benzinariilor). Livrarea si returnarea autoturismelor in Bucuresti,Aeroportul International Otopeni si Aeroportul International Baneasa este GRATUITA. Clientul trebuie sa returneze autoturismul, cu documentele, accesoriile si echipamentele puse la dispozitie, in bune conditii la locatia, data si ora stabilite in contract.

9.INCALCAREA REGULILOR DE CIRCULATIE
Clientul este responsabil in totalitate pentru incalcarea regulilor de circulatie, incluzand si amenzi de parcare sau alte taxe.

10.IN CAZ DE ACCIDENT
In caz de pana sau de accident, clientul va informa fara intarziere proprietarul cara va da toate instructiunile adaptate situatiei. In cazul in care clientul este aflat sub influenta alcoolului, drogurilor, medicamentelor nerecomandate, responsabilitatea platii daunelor produse in caz de accident ii revine in intregime.

11.TERMENI SI CONDITII COMPLETE DE INCHIRIERE
Toate detaliile legate de conditiile complete de inchiriere vor fi disponibile pe formularul redactat al autoturismului care urmeaza sa fie inchiriat.

contact@bucuresticarrental.ro